Ügyfélszolgálat:

Védjegy

Azzal, hogy Ön belépett a www.gumiprofi.hu autógumi webáruház és keréktár valamely oldalára elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.gumiprofi.hu weboldalakon található tartalom az üzemeltető szellemi tulajdona.

Az gumiprofi.hu weboldalon felhasznált logók, fényképek, márkanevek feltüntetése a termék pontosabb bemutatása, beazonosíthatósága miatt történik.  A feltüntetett védjegyek további felhasználása csak a védjegy tulajdonosának beleegyezésével lehetséges. Weboldalunk szabadon nézegethető web böngésző programokkal, személyes használat céljára tárolható és kinyomtatható.

Az gumiprofi.hu oldalán közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenések üzleti célú felhasználása, másolása tilos. 

Az üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (az gumiprofi.hu oldalain közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenítések, képek, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni még változatlan formában is.

A www.gumiprofi.hu weboldalon közölt tartalmakat, információkat, szlogeneket stb. csak az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével, a lapra való hivatkozással lehet megtenni azzal a feltétellel, hogy az átvevő
- nem módosítja az eredeti tartalmat, információt és
- egyértelmű, a lapra utaló hivatkozást helyez el a közlésnél.

Amennyiben az oldal üzemeltetője azt tapasztalja, hogy a weboldalon szereplő tartalmakat, szlogeneket, grafikai megjelenítéseket stb. bárki az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül használja fel az 1999.évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogdíj kerül felszámításra.