Ügyfélszolgálat:

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO

Rendelésre
13 000 Ft
db

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO. A TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. A direkt rendszer esetében az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a kerekekben lévő nyomást, az abroncs belsejében elhelyezett, vezeték nélküli szenzor által méri. A szenzor jeleket továbbít a fedélzeti számítógépnek, amelynek eredményét a járművezető is ellenőrizheti, illetve esetleges probléma esetén a rendszer hibakódot generál. Ezek a nagyon precíz rendszerek, miután minden egyes kerék nyomása külön és közvetlenül van mérve. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer szenzorainak felszereléséhez szaktudás, illetve speciális eszközök szükségesek, így mindenképp azt javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez.

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO

Az ALCAR egy nemzetközileg tevékeny gyártó és kereskedelmi vállalat, fő profilja az acélfelnik és könnyűfém felnik előállítása és nagykereskedelmi forgalmazása, melyek terén piacvezető az európai utánpótlás piacon. 
Az ALCAR termékeiben összpontosulnak az innovatív tervezési és kutatási fejlesztések, valamint a legmodernebb gyártási technológiák, amelyeket egy rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszer tesz teljes egésszé.  
A vállalatcsoportot összesen 30 vállalat alkotja, melyekben, 14 országban összesen 770 embert foglalkoztat, 6 saját márkája pedig sikeresen állja meg a helyét valamennyi országban. A vállalat központi irodája Hirtenbergben, Bécstől mintegy 35km-re található.
Az ALCAR saját acélfelni, valamint könnyűfém felni márkái révén kivételesen széles kínálatot biztosít személyautókhoz, SUV és offroad modellekhez, valamint kisteherautókhoz.
Az ALCAR saját márkái:
   - AEZ Design, minőség, életstílus
   - DOTZ Trendek, tuning, vevőorientált
   - DEZENT Fiatal, modern, egyszerűen DEZENT
   - ENZO Népszerű, erős, árorientált
   - ALCAR STAHLRAD  Univerzális, megbízható, minősített

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO

TPMS SZENZOR ALCAR T-PRO
https://www.gumiprofi.hu/media/catalog/product/cache/2/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/l/alcar-tpms-szenzor.jpg
13000
13000
HUF