Ügyfélszolgálat:

Keréktárolás mesterfokon

Gépkocsi kerekek szezonális tárolása magas szakmai színvonalon

Keréktár szolgáltatás

A Keréktár® egy speciálisan megépített raktárépületben végzett szolgáltatás csomag, mely a szezonálisan lecserélt kerekek professzionális tárolását teszi lehetővé. A gumiabroncsok alapanyagába, minőségmegtartó, stabilizáló anyagokat is kevernek, az évek során azonban mégis veszítenek ideális tulajdonságaikból. A szakszerű tárolás biztosításával a káros folyamatok jelentősen lelassíthatóak, a gumi élettartalma növelhető. A Keréktár® szolgáltatás csomag a következő lépéseket tartalmazza:

 • Kerékcsere
  INGYENES helyszíni szerelés 30 autó felett
  Országosan 57 helyszínen, azonos színvonalon végezzük a kerékcserét. Futómű-állítás, gyorsszerviz-szolgáltatás, időpont egyeztetés.

  30 jármű feletti flották esetén helyszíni szerelés, ingyenes kiszállás is lehetséges.
 • Szállítás
  Akár 24/48 órán belül a kiválsztott telephelyent
  Országos logisztikai háttér, követhető, dokumentált folyamat. Átszerelési időszakban naponta közlekednek saját teherautóink a központi raktár és a telephelyek között. Igény esetén 24/48 órán belül a kívánt telephelyre szállítjuk kerekeit.
 • Tisztítás
  Gumiabroncsok bevizsgálása, tisztítása
  Kerekek gépi tisztítása, állapotvizsgálata, felmérése, véleményezése. A felmért adatok, az online adminisztrációs felületen is elérhető munkalapon kerülnek rögzítésre.
 • Gumiszerviz
  Gumiabroncsok
  szerelése
  Teljes körű gumiszerviz szolgáltatás, gumiabroncsok és keréktárcsák megrendelés szerinti javítása, cseréje. Az elvégzet munkafolyamatok szakszerű dokumentálása.
 • Tárolás
  Professzionális raktározás
  Professzionális tárolás, mely hűvös, száraz, sötét helyen, kémiai anyagoktól mentesen történik, figyelembe véve a gumiabroncs gyártók ideális tárolási körülményekről alkotott ajánlásait.
 • Webalkalmazás
  Online
  adminisztráció
  A KERÉKTÁRADMIN webalkalmazás segítségével a keréktárolás teljes folyamata nyomon követhető, lekérdezhető, tervezhető. Könnyű és gyors online szerviz időpont foglalás.

A szervizelés előre egyeztetett időpontban történik. Kellemes, légkondicionált környezetben tudnak várakozni az ügyfelek, ahol kávéval, frissítővel szolgálhatunk, s ingyen wi-fi is rendelkezésre áll.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk, s kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével

* Szükséges kitölteni

Legyen ön is Keréktár ® Partnerünk
A KERÉKTÁR szolgáltatásait a Gumi-Profi Team Kft telephelyein, illetve a szerződött gépkocsi- és gumijavítók szervizekben lehet igénybe venni.Kérjen online árajánlatot Hívja munkatársunkat egy személyreszabott árajánlatért
  • HÁDEN TAMÁS 

   Flottamenedzser30/198-3828

Kiemelt partnereink