Ügyfélszolgálat:

Flottakezelés

Gumiabroncs asszisztencia flottakezelők részére

Kedvező szolgáltatás csomagokat kínálunk, olyan cégeknek, melyek nagyobb járműparkkal rendelkeznek. Szolgáltatáscsomagjaink keretében ügyfeleink kivételes kondíciókkal tudnak gumiabroncsokat, felniket, kiegészítőket beszerezni, s ezen felül magas szintű szolgáltatást tudnak igénybe venni.

Hat saját telephelyünkön és 57 partner-szervizponton áll profi szervizcsapat a rendelkezésére, hogy a gumiabroncsok cseréjével és tárolásával kapcsolatban, minden helyzetben segítségére tudjunk lenni.

Michelin szakszervizMinden telephelyünk maradéktalanul megfelelt a Michelin magas minőségi követelményeinek, így évek óta folyamatosan megkapja a Michelin minősített szakszerviz kitüntető címet.

Teljes körű gumiszerviz szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza a gumiabroncsok szerelését, javítását, a sérült felnik javítását, futómű állítást, gyorsszerviz szolgáltatást is.
 

 • Gumiszerviz
  Teljes körű gumiszerviz szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza a gumiabroncsok, lemez- és könnyűfém felnik szerelését, javítását.
 • Keréktár
  A Keréktár® egy speciálisan megépített raktárépületben végzett szolgáltatás csomag, mely a szezonálisan lecserélt kerekek professzionális tárolását teszi lehetővé.
 • Gyorsszerviz
  Futómű állítás, futómű javítás, fékbetét csere, olajcsere, műszaki vizsgáztatás, mentés.

A szervizelés előre egyeztetett időpontban történik. Kellemes, légkondicionált környezetben tudnak várakozni az ügyfelek, ahol kávéval, frissítővel szolgálhatunk, s ingyen wi-fi is rendelkezésre áll.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk, s kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével

* Szükséges kitölteni

Legyen ön is Keréktár ® Partnerünk
A KERÉKTÁR szolgáltatásait a Gumi-Profi Team Kft telephelyein, illetve a szerződött gépkocsi- és gumijavítók szervizekben lehet igénybe venni.Kérjen online árajánlatot Hívja munkatársunkat egy személyreszabott árajánlatért
  • HÁDEN TAMÁS 

   Flottamenedzser30/198-3828

Kiemelt partnereink