Ügyfélszolgálat:

Szállítási és Fizetési módok

SZÁLLÍTÁS

Webáruházunk megrendeléseit a GLS, a Trans-o-flex és a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. 

 

Szállítási idő

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9 és 17 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül, a nap bármely szakában lehetőség van a megrendelés leadására. Amennyiben a megrendelés leadása a munkaidő lejárta után történik, a megrendelés a leadást követő munkanapon kerül feldolgozásra. A megrendelés beérkezését és feldolgozását követően ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő, magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén a telefonos egyeztetéstől és a rendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap. Külföldről történő megrendelés esetén a visszaigazolásban egyedi szállítási ajánlatot küldünk. Amennyiben az Ön által választott termék valamely ok miatt nem elérhető ügyfélszolgálati munkatársaink mindenképpen jelzik Önnek és javaslatot tesznek más termékre. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő telefonos egyeztetést követően kerülhet sor!

 

Szállítási díjak

A GumiProfi.hu webáruház kedvezményes kiszállítási díjszabása.

 

 Szállítási díj  

900 Ft/db

(Magyarország területén)

 

 

Fontos!

Külföldi szállítási díjainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

INGYENES átvétel - Gumi-Profi Team Kft. gumiszerviz telephelyein »

1037 Budapest, Csillaghegyi u. 22   |  1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 95     |  8618 Kereki, Petőfi u. 2   |   8500 Pápa, Celli u. 67     |   7630 Pécs, Mohácsi u. 42 
  

 

Ingyenes Átvétel - Gumi-Profi szervizpontok


FIZETÉSI MÓDOK

 

UTÁNVÉT, BANKKÁRTYA

 A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy partnerszervizeinknél történő személyes átvétel esetén, a helyszínen kell készpénzben kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!