Ügyfélszolgálat:

ContiSafe3

Mi az a ContiSafe3?

A ContiSafe3 egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást*, mindössze 4.990,- Ft ajánlott fogyasztói ártól.

Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.
                   

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért megalkotta saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy belátható időn belül nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát.                    

Mindezzel összhangban alkotta meg a német technológiai vállalat a ContiSafe3TM szolgáltatási csomagját, hiszen Az Ön biztonsága számunkra túlmutat abroncsai biztonságán.

ContiSafe3

 

Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3TM-hoz?

  1. Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot** otthona kényelméből online, vagy személyesen szervizeinkben
  2. Vásároljon ContiSafe3TM szolgáltatási csomagot mindössze 4.990,- Ft-tól otthona kényelméből online, vagy személyesen, szervizeinkben, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!
  3. Szereltesse fel megvásárolt abroncsait szervizeink valamelyikében, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!
  4. Regisztráljon a www.ContiSafe3TM.hu oldalon vagy erre a célra kihelyezett tableteken, vagy otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye!

Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

Regisztráció megkezdése